anagrama de la penya

anagrama de la penya

dimecres, 14 de maig del 2014

1 de juny - Manlleu-Gurb-Vic-Roda-Manlleu - 01

Hola Bicicletaires

La Xesca ens ha preparat la sortida de juny pels voltants de Vic. El recorregut el començarem davant del Museu Industrial del Ter a Manlleu , on haurem deixat els cotxes i serà una volta circular tot passant per Manlleu, Gurb, Vic, Roda de Ter i finalment Manlleu. En total poc més de 38 kilòmetres amb un desnivell acumulat de 285 metres.

La sortida la farem, en cotxes de Fontajau, aquest cop a  2/4 de 9  per anar a agafar l’Eix fins la sortida 182 (Manlleu) i seguir per la B522,  en arribar-hi, tot just passat el pont, trencarem a la dreta fins arribar al Museu del Ter on aparcarem als voltants de 3/4 de 10.

Com que ja ha arribat el bons temps, aquest cop tindrem que portar-nos el menjar i ja veurem si dinem pel camí o bé ho farem al final, a les ribes del Ter i prop de un “xiringuito” que esprem que estigui obert.

Els socis, us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22.

Podeu apuntar-vos enviant un correu a biciadac@gmail.com o bé trucant a l’ADAC, tel. 972 213838. Per problemes imprevistos, de moment l’aplicació per apuntar-vos directament encara no funciona.


Documentació adjunta:Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Propera sortida:  6 de juliol – Bicicletada a la platja als voltants de Sant Feliu

Recordeu que per Sant Joan ens anem al País Basc i Navarra. Queda una plaça i després reobrirem la llista d’espera.


                     Joan

PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada