anagrama de la penya

anagrama de la penya

dimecres, 11 de desembre del 2013

Sant Joan al País Basc i Navarra

Hola Bicicletaires

Com us varem dir, estem preparant una pedalada al País Basc i Navarra tot aprofitant el pont de Sant Joan. La idea es seguir la Via Verda del Vasco-Navarro que actualment uneix Vitoria amb Estella i seguir fins a Pamplona fent alguna variant del Camí de Sant Jaume.

La pedalada l’estructurem en tres etapes, que encara estem treballant, de manera que la distancia i el desnivell diari no siguin carregoses i ens  quedi temps per gaudir del llocs per on anem passant i en acabar ens quedi temps per gaudir de Pamplona.

Sortiríem de Girona amb autocar el dissabte 21 de juny a primera hora per tornar el dimarts 24, la idea seria pedalar una estona el mateix dissabte i a jornada complerta el diumenge i el dilluns, el dimarts el reservem per tornar tranquil·lament i arribar a mitja tarda a Girona. La idea es establir la base en un dels albergs de Pamplona on passaríem les nits del dissabte, diumenge i dilluns i que l’autocar ens porti cada dia al lloc on comencem a pedalar i que ens reculli a l’acabar per tornar a Pamplona

El preu dependrà del numero de persones però no creiem que arribi als 200€ i cobriria el desplaçament, el dormir i l’esmorzar.

Agrairíem que els que inicialment esteu interessats i que encara no ho heu fet en ho féssiu saber. Quan arribem a 20 començarem els tràmits de reservar l’alberg i llogar l’autocar com obrir la llista definitiva. Aquesta preincripció no obliga a res per cap de les dues parts, només es a efectes de saber si val la pena seguir endavant amb el projecte. Arribats a mitjans de gener obrírem l’inscripció i demanaríem una bestreta per les primeres despeses, en cas de no arribar a fer quòrum, anul·laríem el projecte.

Seguirem en contacte

Joan
PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

Noticies:              http://biciadac-noticies-2014.blogspot.com.es/
Rutes:                  http://ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?name=Penya+Cicloturista+de+l%27ADAC&id=858138
Àlbums de fotos: https://picasaweb.google.com/117549869630424181769  (restringit a membres de la Penya)
Contacte:             Penya Cicloturista de l’ADAC biciadac@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada