anagrama de la penya

anagrama de la penya

diumenge, 12 de gener del 2014

2 de febrer – Bicicalçotada 2014 -1-

Hola Bicicletaires

La pedalada d’enguany serà una volta circular, sortint del camp de futbol de Verges, que recorrerà tot un rosari de poblets, amb reminiscències medievals, del límit entre l’Alt i el Baix Empordà: Verges, Jafre, La Tallada d’Empordà (on esmorzarem), Tor, Albons, Cinclaus, Sant Martí d’ Empúries i ja de tornada, Bellcaire d’Empordà i finalment Verges. Un recorregut d’uns 37 km molt planers, amb només 140m d’ascensió acumulada.

Arribarem a la Barraca a les 2:30 aproximadament, kilòmetre 4 a la dreta entre Torroella de Montgrí i l’Estartit, on, entre tots, iniciarem un pica-pica, els focs i la cuita dels calçots i la carn. El preu estarà al voltant de uns 15€.

La Barraca d’en Narcís te una capacitat màxima de 30 persones per dinar, a partir d’aquesta quantitat obrirem una llista d’espera. Tenen preferència la gent que vingui a la pedalada.

Sortirem, amb cotxes, a les 9 del Pavelló de Fontajau per començar a pedalar a ¾ de 10 a Verges.

Els socis us podeu apuntar ençà el dimecres 15, i els amics ho podreu fer a partir del 22, a biciadac@gmail.com o trucant a l’ADAC (972 21 38 38), recordeu anotar, si us quedeu a dinar i on ens trobarem.

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Documentació adjunta:
Seguirem en contacte


                        Joan
PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

Nota: per error havia estat publicada com a dia 3 de febrer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada