anagrama de la penya

anagrama de la penya

dimarts, 11 de febrer del 2014

2 de març – NAVATA – BÀSCARA - NAVATA -1-

Hola Bicicletaires


Aquest mes farem una sortida circular amb sortida i arribada a Navata. En total uns 34 kilòmetres amb uns 300 metres de desnivell tot passant per Canelles, envoltes de Bàscara (esmorzarem al bar de la benzinera de Santa Anna), Romanyà d’Empordà, Pontós, Ordis, Taravaus i Pols. En arribar, els que vulguin podran quedar-se a dinar al Bar del Sindicat, preu del menú tancat 15€ (C/. Escoles, 1. Navata).

Sortirem, amb cotxe, a 2/4 de 9  (8:30) de Fontajau. El que vulgui anar directament a Navata ens trobarem a les 9 i 10 enfront el restaurant on començarem a pedalar.

Els socis us podeu apuntar ençà el dissabte 15, i els amics ho podreu fer a partir del 22, a biciadac@gmail.com o trucant a l’ADAC (972 21 38 38), recordeu anotar, si us quedeu a dinar i on ens trobarem.

 NOTA IMPORTANT:   El plaç d’admisions per quedar-se a dinar serà el dimecres 27, a partir d’aquesta data no podem assegurar que tindreu lloc per dinar.

Documentació adjunta:
Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Propera sortida:  6 d’abril - SANT MARTÍ VELL -


Joan
PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada