anagrama de la penya

anagrama de la penya

divendres, 14 de març del 2014

6 d’abril _ Voltants de Sant Martí Vell - 1 -

Hola Bicicletaires.

Ens trobarem a les 9 a Fontajau per anar en cotxe fins a Sant Martí Vell, on ens acostarem fins la Bòbila de Can Sons on ens esperarà en Marçal que ens fa d’amfitrió i on començarem a pedalar. Passarem per la Vilosa, Flaça, Sant Joan de Mollet, bordejarem Bordils més o menys seguint el Ter fins el polígon de Celrà, Celrà, Juià, i finalment novament Sant Martí Vell. En total uns 29 Kilòmetres amb un desnivell acumulat d’uns 250 metres mal comptats.

Els que vulgueu, dinarem de càtering a la Bòbila, com quasi sempre el preu del dinar estarà als voltants de 15 Euros.

Els socis, us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22. Com que no tenim les mides preses del lloc, us agrairíem us apuntéssiu lo més ràpid possible per tenir un marge de maniobra. La data màxima serà el dia 27, si bé de moment no podem garantir que quedin llocs per quedar-se a dina. Més endavant ja ho concretarem millor.

Quan us apunteu, recordeu de dir-nos: On ens trobarem, i, Si us quedeu a dinar

 
Documentació adjunta:

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Propera sortida:  maig 4: El Maresme, voltants de Dos Rius

 

                            Joan
PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

ADAC - Calendari  -  Noticies  -  Rutes  -  Àlbums de fotos (restringit a membres de la Penya)  -  Contacte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada