anagrama de la penya

anagrama de la penya

dilluns, 26 de maig del 2014

21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA (06)

Hola Caminaires

Com heu vist aquest cop hem canviat “Bicicletaires” per “Caminaires” i la raó es molt simple, aquest cop l’informació va dirigida a aquest col·lectiu que també forma part de l’aventura.

Us adjuntem una primera proposta de programa per aquells que veniu sense bicicleta i també, eventualment, per aquells que per un dia la deixin guardada a l’autobús. El programa proposat es el següent:

1er dia – Camí de Sant Jaume

Cirauqui – Eunate (1): Tram, de 15 kilòmetres i 200 metres de desnivell, del Camí de Sant Jaume sortim de Cirauqui, tot passant per Mañeru; Puente de la Reina; Obanos i finalment Ntra. Sra. De Eunate on ens recollirà l’autocar per anar cap a l’alberg. Aquesta ruta es coincident amb el primer tram dels bicicletaires.


2on dia  --    Vitoria i voltants

Aquest dia la proposta es anar amb el bicicletaires al Port d’Arlaban i fer el tram inicial de la Via Verda fins a Landa on ens recolliria l’autocar per portar-nos al Parc del Garaio al sud de l’embassament de Gamboa on podríem fer un tomb i dinar de carmanyola en una de les zones d’esbarjo. Per la tarda podríem arribar-nos a Vitoria per fer una visita turística fins l’hora d’anar a buscar als bicicletaires a Maeztu per tornar a Pamplona.

Arlaban – Landa (1): tram inicial de la Via Verde del FF.CC. Basco-Navarro, 3 kilòmetres de baixada per via verda al mig d’una vall amb prats i boscos.

Embassament de Gamboa – Ruta sud (1): Volta circular de 13 kilòmetres i completament plana a la part sud de l’embassament. La volta surt del Parc del Garaio on hi ha tot tipus de serveis i platges. La passejada inclou traspassar una passarel·la de 400 metres sobre l’aigua i una segona de 200 metres que sura sobre l’aigua.

Vitoria capital, visita turística a la ciutat


3er dia – Parc de Izki i Estella

Aniríem fins a Maeztu on deixaríem els bicicletaires i seguiríem amb l’autocar fins a Korres al parc de Izki, on faríem una matinal pel parc. A la tarda, de tornada a Pamplona, podem fer una parada a Estella i seguir fins a Cirauqui on carregaríem els bicicletaires

Korres – La Muela – Soila – Gaztelu –Korres  (1): Ruta circular de 14 kilòmetres amb un desnivell acumulat de 850 metres. Sortiríem de l’àrea d’esbarjo de Korres per pujar a la Muela i treure el cap per la cinglera, desfarem el camí poc més d’un kilòmetre i anirem a creuar el Izkiz a l’altura d’una petita pressa, aquí els que en tinguin prou poden seguir el camí que bordeja el pantà i que mana directament a Korres. La resta podrà seguir enfilant-se per sota els penya-segats del Soila fins que arribem a la cadena que seguirem fins el punt més alt, després d’haver passat per el Ull del Soila. Aquí començarem el camí de tornada passant prop del Gaztelu (Castillo), el que vulgui hi podrà pujar desprès de superar un parell de grimpades de uns dos metres cadascuna.

Estella : visita turística a la ciutat

(1) per obrir aquets mapes es necessari tenir el Google Earth instal·lat. Si algú volgués el trac en format .GPX, li farem arribar.

No cal dir que acceptem suggeriments, sobretot d’aquells que coneixeu la zona, i que si son interessants les tindrem en compte com a primera opció o com a alternativa. El limita de les propostes serà l’intendència, aquestes tenen que ser compatibles amb el programa dels bicicletaires

En aquest moments tenim complet el numero de bicicletes que podem transportar i també les places reservades a l’alberg i per tant, tenim oberta una llista d’espera.

Correus anteriors:                   21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA  (05)
                                               21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA  (04)
                                               21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA  (03)
                                               21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA  (02)
                                               21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA  (01)
                                               21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA  (00)

Seguirem en Contacte
               Joan
PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada