anagrama de la penya

anagrama de la penya

dissabte, 5 de juliol del 2014

Mou-te en Bici - II Universitat Popular de la Bicicleta

Hola Bicicletaires

Per si es del vostre iterés. Els nostres companys de mou-te en Bici ens han fet arribar la proposta indicada a continuació


                Joan
Penya ciloturista de l’ADAC

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquest mes de juliol, entre els dies 17 i 20, tindrà lloc la 2ª Universitat Popular de la Bicicleta, aquest any organitzada per Mou-te en Bici, conjuntament amb altres entitats de la bicicleta de Catalunya.
La Universitat pretén difondre els avenços i avantatges de la bicicleta entre aquells usuaris i persones interessades en aquest vehicle, des de tots els punts de vista: mitjà de transport, esport, eina educativa, etc.

Consulta el programa a unibici.cat

Enguany és una edició especial atès que es organitzada per les associacions d'usuaris i tant els temes tractats com les inscripcions són molt avantatjoses per els socis i sòcies d'aquestes entitats.

El dijous 17 tindrà lloc la 1ª assemblea catalana d'entitats de la bicicleta, oberta a tots els participants a la universitat. A més, pel mateix preu de la inscripció (que en el cas dels socis de Mou-te en Bici tindrà amb un descompte del 50%) pots pernoctar en el recinte de la Salle.


Consulta les condicions a unbici.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada