anagrama de la penya

anagrama de la penya

dissabte, 15 de novembre del 2014

Desembre 14 - Aiguamolls de l’Empordà (01)

Hola Bicicletaires

El dia 14 farem la bicicletada de desembre farem la bicicletada que inicialment havíem preparat pel novembre. Ens trobarem a Fontajau a les 9, els que vagin directament a Empuriabrava la trobada serà a 3/4 de 10 al lloc indicat com aparcament a la documentació adjunta.

Sortirem d’Empuriabrava i anirem cap a la Rovina, per passar pels estany del Tec, Estany de Palau de Baix, les Basses del Camí Ral i les Garrigues per passar prop de les Torroelles i anar cap l’estany de Vilaüt, estany d’en Vila i Castelló d’Empúries on el voltarem per sota la muralla per anar cap a Vilanova de la Muga, si hi ha temps abans aniríem fins a Sant Joan Sescloses. Tornarem cap a Castelló seguin la Muga i aquí agafarem la mota de la Muga fins que arribem a l’altura d’on tenim els cotxes.

Falta confirmar el restaurant per dinar, us informarem tan aviat com ho sapiguem.

Com sempre, els socis us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics a partir del 22. La data màxima per apuntar-vos per dinar es el dijous 11. Al apuntar-vos cal dir-nos el lloc on ens trobarem i si us quedeu a dinar amb nosaltres.

NOTA IMPORTANT:  En cas que les prediccions fossin dolentes el dia 11 podríem anul·lar la sortida. En cas de mantenir-la. Si algú no vol venir ens ho tindria que dir en aquest moment, EN CAS CONTRARI LI TINDRÍEM QUE COBRAR EL DINAR.

Documentació adjunta:

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

 Seguirem en contacte
Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada