anagrama de la penya

anagrama de la penya

diumenge, 5 d’octubre del 2014

INFORMACIÓ URGENT SOBRE L'ANUL•LACIÓ DE UNA SORTIDA O MODIFICACIÓ DE LA MATEIXA.

Hola bicicletaires.

L’anul·lació, a última hora, de la bicicletada d’avui ha evidenciat que no teníem un canal prou definit per aquests temes, en Josep Maria l’ha mig solucionat creant una llista de Whatsapp amb el telèfons que ha pogut trobar a Biciadac. La idea es correcta però només cobreix aquelles sortides en que ell portí la coordinació i el llistat només es parcial.

Sortint d’aqueta base, la idea seria que les persones que coordinen alguna sortida puguin tenir el llistat de telèfons dels membres de la penya a fi de poder-los avisar, via Whatsapp o SMS si sorgís alguna incidència d’última hora. Per aquesta raó agrairíem que el primer cop que us comuniquéssiu amb nosaltres per algun tema, ens donéssiu un mòbil on poguéssim enviar els missatges d’última hora i d’aquesta manera poder actualitzar el llistat de contactes que funciona bé pel correu però que s’ha mostrat insuficient per comunicacions via telèfon.

També mirarem d’incloure el nom i el mòbil de la persona de contacte de cada sortida quan us passem informació de la mateixa. D’aquesta manera podreu informar-la directament en cas de que us hagi sortit qualsevol entrebanc.

Nota: quan us doneu de baixa de Biciadac, també us esborrarem dels grups Biciadac  de Whatsapp o SMS que pugueu estar.

---------------------------------------------------------------------------------------

L’anul·lació d’avui també ens ha portat us segon enrenou a l’hora d’anular el dinar, doncs ens havien preparat un menú per nosaltres que els comportarà algun problema. Aquí la solució es més complicada però cada al futur, de moment, implantarem la següent manera d’operar i la practica ja ens l’arrodonirà:

Quan dijous, la previsió del diumenge sigui de pluja us demanarem confirmació de si us quedeu a dinar:

  1. En cas que contestéssiu afirmativament, en cas de suspendre la pedalada us convocaríem a dinar. La no presentació podria representar una penalització destinada al sobrecost que ens pugues haver cobrat el restaurant.

  1. En cas que contestéssiu negativament, anul·laríem la vostra reserva del dinar, no de la pedalada a menys que digueu lo contrari. En cas de que la pedalada tirés endavant, miraríem de tornar-vos a incloure-us però no podrem garantir-vos res fins que tinguem confirmació del restaurant.

Nota: recordeu que negociem menús a un preu que els diumenges no es troben en cap restaurant i això ens obliga a una certa contrapartida amb el restaurant, com a no deixat a l’estacada a la persona que l’ha negociat.

------------------------------------------------------------------------------------------

Espero que entengueu la nostra postura, però fàcilment a les sortides hi participin més de vint bicicletaires i això ens comporta més problemes i més complicats de resoldre de quan érem un grupet de deu o dotze. Evidentment si teniu alguna idea sobre el tema, estem oberts a valorar-la.

Seguirem en contacte


       Joan

Penya cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada