anagrama de la penya

anagrama de la penya

dimecres, 15 d’octubre del 2014

Novembre 9 - Aiguamolls de l’Empordà (01)

Hola Bicicletaires

El dia nou farem la bicicletada de novembre com havíem previst, aquelles persones que vulguin anar a votar o podran fer tranquil·lament a la tarda. Ens trobarem a Fontajau a 2/4 de 9, anem una mica lluny i convé acabar aviat. Els que vagin directament a Empuriabrava la trobada serà a 2/4 de 10 al lloc indicat com aparcament a la documentació adjunta.

Aquest cop farem la ruta que havíem previst l’any passat però que la calor ens obligar deixar a mitges, si bé te alguns arranjaments degut al lloc on dinem.

Sortirem d’Empuriabrava, prop del restaurant i anirem cap a la Rovina, per passar pels estany del Tec, Estany de Palau de Baix, les Basses del Camí Ral i les Garrigues per passar prop de les Torroelles i anar cap l’estany de Vilaüt, estany d’en Vila i Castelló d’Empúries on el voltarem per sota la muralla per anar cap a Vilanova de la Muga, si hi ha temps abans aniríem fins a Sant Joan Sescloses. Tornarem cap a Castelló seguin la Muga i aquí agafarem la mota de la Muga fins que arribem a l’altura d’on tenim els cotxes.

Dinarem al restaurant EL CELLER DE CAN SERRA C/. Sant Mori, 17. Tenim emparaulat un menú de 18€ que consta de: Amanida amb embotit, carn a la brasa, postres, aigua i vi, i, cafè.

Com sempre, els socis us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics a partir del 22. La data màxima per apuntar-vos per dinar es el dijous 6. Al apuntar-vos cal dir-nos el lloc on ens trobarem i si us quedeu a dinar amb nosaltres.

NOTA IMPORTANT:  En cas que les prediccions fossin dolentes el dia 6 podríem anul·lar la sortida. En cas de mantenir-la. Si algú no vol venir ens ho tindria que dir en aquest moment, EN CAS CONTRARI LI TINDRÍEM QUE COBRAR EL DINAR.

Documentació adjunta:

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.


Seguirem en contacte
Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada