anagrama de la penya

anagrama de la penya

diumenge, 29 de desembre del 2013

12 de gener – Ocells Perduts – Sant Martí de la Mota – Ocells Perduts -3-

Hola Bicicletaires

La ruta prevista pel dia 12 es la següent: Ocells Perduts – Sant Martí de la Mota – Montbó – Montcal – La vileta – Cartellà – Sant Medir – Ocells Perduts. En total uns 34 kilòmetres amb un desnivell acumulat de més de 500 metres, La major part per camins en bon estat i alguna trialera no massa complicada. Més de meitat de la pujada està en la primera meitat de la ruta, la resta combina pujades i baixades.

Per veure el mapa i el trac de la ruta a Wikiloc podeu clicar aquí, Si voleu una copia del mapa 1/50.000 podeu clicar aquí.  Com que l’hora del dinar es a les 2, en funció de l’hora però també de l’estat de la gent podem escurçar la ruta pel final.

Recordeu l’hora: a les 9 a Fontajau i a ¼ de 10 al restaurant Els Ocells Perduts. Pels que aneu directes al restaurant us adjuntem: Ruta a seguir de Fontajau a la carretera del Restaurant 01, Ruta a seguir de Fontajau a la carretera del Restaurant 02, Trencant del Restaurant.

En cas de sorgir alguna contrarietat el dia de la ruta, podeu trucar o enviar un missatge al 659 01 02 14.

Els que no estigueu apuntats i vulgueu quedar-vos a dinar, si us plau feu-lo lo abans possible (16€ els socis i 18€ els amics).

Per més informació podeu clicar aquí.

Propera sortida:  febrer 2: Bicicalçotada a l’Estartit

Seguirem en contacte.                        Joan
PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada