anagrama de la penya

anagrama de la penya

divendres, 13 de desembre del 2013

12 gener – Ocells Perduts – Sant Martí de la Mota – Ocells Perduts

Hola Bicicletaires

Aquest gener, la Secció de Muntanya complirà 25 anys i vol celebrar-ho amb els socis i amics de l’Adac. Com no pot ser d’altre manera, la Penya Cicloturista participarà de la celebració assistint al dinar que han preparat per aquesta ocasió al restaurant els Ocells Perduts a Talaià .

Ens trobarem a les 9 a l’aparcament de Fontajau per anar amb cotxe fins al restaurant, els que vulguin anar-hi directes ¼ de 10, on començarem a pedalar en direcció Sant Medir i pujar cap a Sant Martí de la Mota, la tornada de moment no la tenim definida si la farem per Montbó o per Adri per tornar cap el restaurant poc abans de les 2, hora prevista pel dinar. Informarem de la ruta més endavant. Indiferent de l’opció, farem poc més de 30 kilòmetres i poc més de 500 metres de desnivell acumulat.

Per raons d’organització, el amics de muntanya ens ha demanat que els informéssim de quants serem al dinar lo més aviat possible. Per assegurar el lloc al restaurant, si us quedeu a dinar us preguem que ens aviseu com a màxim a principis de gener. Aquest cop el preu del dinar serà de 16 € pels socis i de 18 € pels amics en general. Per facilitar l’organització, aquest cop les inscripcions les obrirem per socis i amics el diumenge 15.

Com sempre podeu apuntar-vos enviant un correu a biciadac@gmail.com o trucant a l’ADAC (972213838), no oblideu dir-nos si us quedeu a dinar i també si ens trobarem a Fontajau o al Restaurant.

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Seguirem en Contacte

 
Joan
PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada