anagrama de la penya

anagrama de la penya

diumenge, 8 de desembre del 2013

Calendari de la Penya Cicloturista de l’ADAC 2014

Hola Bicicletaires

Amb la sortida a Cantallops hem tancat les activitats dels 2013 i també tancarem el Blog “NOTICIES DE LA PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC 2013” per obrir-ne un de nou “NOTICIES DE LA PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC 2014”, on trobareu tot allò que faci referència a les activitats de la Penya durant aquest any que estem a punt d’encetar.

El calendari, provisional pel 2014 es el següent:

·         gener 12: Gironès, Votants de Sant Martí de la Mota

·         febrer 2: Bicicalçotada a l’Estartit

·         març 2: Navata – Bàscara - Navata
 
·         abril 6: Sant Martí Vell
 
·         maig 4: El Maresme, voltants de Dos Rius

·         juny 1: Vic - gurb - Vic

·         juny 21/4: País Basc i Navarra – V.V. del Vasco-Navarro i del Plazaola, camins alternatius del Camí de Sant Jaume.

·         juliol 6: Pendent de definir

·         setembre 7: Aiguamolls de l’Empordà, Vilanova de la Muga, Estanys de Vilaüt, Aiguamolls

·         octubre 5: Voltants de la Pera

·         novembre 9: Pendent de definir

·         desembre 14: Voltants de Banyoles

Esteu tots convidats a omplir els dies lliures amb les vostres propostes.
_______________________________________________________________________________________________________________________

Per aquells que no sigueu seguidors de la Penya, ens presentarem. La Penya Cicloturista de l’ADAC es la secció dedicada al cicloturisme de l’Ateneu d’Acció Cultural, però que l’ADAC:

L'ADAC és un ateneu gironí que té com a objectiu principal la defensa de la llengua, la cultura i la nació catalanes. Actualment compta amb més de 300 socis.

Per assolir aquests objectius l'ADAC està organitzada en diverses seccions, entre les quals actualment destaquen la Comissió de Normalització Lingüística, la secció de muntanyisme i la secció de cicloturisme.

Entre les activitats que es fan a l'ADAC hi ha excursions, sopars-tertúlia, xerrades, conferències, històries de viatges, els premis de l'ADAC, campanyes, homenatges, celebracions festives...

Que fem a la Penya:

Organitzem un sortida mensual, de nivell fàcil o mitjà, si bé a vegades se’ns pot anar una mica la mà. Son sortides de uns 30 o 35 kilòmetres majoritàriament pensades per bicicletes de muntanya o mixtes. Les sortides les intentem programar els primers diumenges de mes amb permís del calendari. Aquestes sortides majoritàriament acaben a l’hora de dinar, procurem començar prop de un restaurant de menú econòmic per aquells que vulguin quedar-se a dinar i fer-la petar, també em fem alguna de tot el dia en que hi ha que portar la carmanyola i de tant en tant, alguna de més d’un dia. El lloc de trobada es el pavelló de Fontajau, d’on podem sortir amb bicicleta, cotxe o autobús segons la sortida. Les sortides estan obertes a tothom, si bé quan la logística ens obliga a posar u topall de participants, els socis de l’ADAC tenen preferència.

El dijous a la tarda, en tant la llum ho permeti, fem sortides d’entrenament pels voltants de Girona. Son les anomenades “Les Sortides Informals de la Penya”, on no hi ha convocatòria, ni llista d’assistents, ni ruta prevista i que els presents trien abans de posar-se en marxa. Aquí les sortides son a Fontajau, fora indicació expressa de la contrari, a les 6 de la tarda.

Com ens comuniquem:

Ho fem per mitjà del correu electrònic biciadac@gmail.com

La Penya informa de les sortides mensuals, dates, lloc, transport, mapes de la ruta, tracks, d’haver-n’hi preus del dinar o de l’autobús, etc, com de modificació que puguin haver-hi a tots aquells que hagin demanat rebre informació de les sortides. També s’informa de les variacions de les sortides dels dijous. Els socis de l’ADAC i els amics de la Penya utilitzen aquesta adreça per apuntar-se a les sortides o demanar-ne més informació.

La idea d’aquest blog es permetre a tothom disposar d’aquesta informació sense passar per recuperar el correu, però en cap cas suposarà que el deixem d’enviar. Per facilitar la seva consulta, crearem un blog per any, els primer contenia les noticies del 2013 i el podeu trobar a http://biciadac-noticies.blogspot.com.es/

Per més informació sobre l’ADAC podeu cercar-la a https://sites.google.com/site/ateneugirona/ i a http://adac1.blogspot.com.es/

Per més informació sobre la Penya podeu enviar un correu a biciadac@gmail.com També podeu trobar informació d’algunes sortides a http://www.cicloturisme-adac.net/ (actualment aquesta web no es actualitzada).
___________________________________________________________________________________________________________________

Seguirem en contacte

Joan
PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada