anagrama de la penya

anagrama de la penya

diumenge, 13 d’abril del 2014

4 de maig – DOSRIUS – MATARÓ – DOSRIUS (01)

Hola Bicicletaires.

Aquest cop ens trobarem a les 8 a Fontajau per anar en cotxe fins a Dosrius (70 Kilòmetres), aparcarem davant el Restaurant Can Parral, on els que vulguin després dinarem.  La ruta serà la següent: Dosrius, Sant Andreu de Llavaneres. Mataró, on passejarem pel passeig de mar i finalment, altre cop Dosrius. En total seran poc menys de 36 kilòmetres i uns 460 metres de desnivell acumulat. Cal que porteu aigua i quelcom d’avituallament per la ruta, l’esmorzar està previst fer-lo a Sant Andreu de Llavaneres

El menú costarà 15€ i constarà d’amanida, un segon a escollir entre 5 plats, postres, aigua, vi i cafè.
L’Últim dia per apuntar-se a dinar serà el DIJOUS DIA 1 DE MAIG

L’adreça de Can Parral es: C/Mossèn Cintro Verdaguer, 31 (carretera de Llinars a Argentona), 08319 Dosrius, tel. 937919178.

Els socis, us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22.

Podeu apuntar-vos directament al Bloc de la Penya, enviant un correu a biciadac@gmail.com o bé trucant a l’ADAC, tel. 972 213838.

Nota: com que aquest es el primer cop que podeu apuntar-vos directament, us recomano que també envieu el correu com element de seguretat.

Quan us apunteu, recordeu de dir-nos: on ens trobarem, i, si us quedeu a dinar

Documentació adjunta:
            Trac
            Mapa de la Ruta
            Gràfica de desnivells
            Can Parral 1
            De la cruïlla del Rolls a Hostalric
            De Llinars a Dosrius
            Google maps – ruta Girona-Dosrius

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Propera sortida:  1 de juny   --   Vic – Gurb – Vic

Us recordo que està oberta l’inscripció pel pont de Sant Joan al País Basc, si voleu assegurar una plaça cal que us apunteu abans del dimecres 16 d’abril (enviant un correu a biciadac@gmail.com ). Podeu venir per fer Vitòria - Pamplona en bicicleta o bé anar de turisme.                        Joan
PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada