anagrama de la penya

anagrama de la penya

diumenge, 13 d’abril del 2014

Aplicació per donar-se d’alta un mateix a la propera sortida del calendari (01)

Hola Bicicletaires

Dins les millores que anem fent al Bloc, a partir de la sortida de “Dosrius – Mataró –Dosrius”, el llistat de participant passarà a ser consultiu a interactiu, es a dir a partir d’ara podreu donar-se d’alta directament, donar-se de baixa, canviar el lloc de trobada sense que calgui que envieu el correu preceptiu a “Biciadac”.

La propera sortida, si bé durant uns dies estaré fora i no puc garantir seguir els correus cada dia, agrairia féssiu servir els dos sistemes i d’aquesta manera si surt algun problema no previst, poder-lo arranjar.

El sistema està protegit per la majoria d’errors que hom pot cometre al introduir o modificar dades, però tot i així, això ens ho sabrem d’aquí uns mesos quan ja quasi tot estigui provat.

A continuació trobareu les instruccions, crec que suficients, perquè podeu accedir-hi i treballar-hi sense problemes.

                                                 PANTALLA DEL BLOC

 

                                        LLISTAT OBERT DE CONSULTES
NOTA:  les diferents numeracions del cap “APUNTATS”  conten la gent que vindrà en bicicleta i dinar, la que només ve només a la bicicletada, la que està en llista d’espera o be la que s’ha donat de baixa.


                                                     FORMULARI

                                                 (FULL 1 – GENERAL)


                                                 (FULL 2 – DETALLS)


Espero que, passat els primers contactes, l’aplicació us sigui útil i faciliti la feina i eviti possibles errors de pèrdues de correus, oblits i altres que de tant en tant passen. També serà útil quan el correu no pugui ser comprovat diàriament.

Qualsevol dubte que tingueu, podeu consultar-lo, teniu en compte que el dia 21 marxo i desconec si podré connectar-me gaire sovint.
                               Joan

PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada