anagrama de la penya

anagrama de la penya

dimecres, 9 d’abril del 2014

SANT JOAN AL PAÍS BASC I NAVARRA -01-

Hola Bicicletaires

En principi, si hi ha quòrum ( de 20 a 25 persones) tirem endavant la sortida de la Penya aprofitant el Sant Joan (del 21 al 24 de juny). Aquest cop faríem de l’alberg de Villava (2), a 4 kilòmetres de Pamplona, el punt neuràlgic i les bicicletades en serien tres unint Vitoria amb Pamplona tot seguin en lo possible la V.V. del Ferrocarril Vasco-Navarro (1).

El pla de la sortida seria el següent:

Dissabte 21, sortida de Girona, aviat al matí, en autocar, dinarem pel camí, segons l'hora i seguirem fins a Cirauqui i ruta en bicicleta fins l'alberg. Sopar i dormir a l'alberg.

Diumenge 22, sortida, després d’esmorzar, amb autocar fins Arlaban i ruta en bicicleta fins Maeztu. Dinarem de camí i en acabar tornarem a l’alberg on soparem i dormirem a l'alberg. (3)

Dilluns 23, sortida, després d’esmorzar, amb autocar fins Maeztu i ruta en bicicleta fins Cirauqui. Dinarem de camí i en acabar tornarem a l’alberg on soparem i dormirem a l'alberg. (3)

Dimarts 24, sortida, després d’esmorzar, amb autocar de tornada a casa, dinarem pel camí segons l’hora.

(1) Informació de les rutes la trobareu a: http://www.viasverdes.com/itinerarios/itinerario.asp?id=1
(2) Informació de l'alberg: http://www.alberguedevillava.com/
(3) un d'aquest dos dies no soparem a l'alberg i tindrem el vespre lliure per tal que qui vulgui pugui anar a sopar de tapeo a Pamplona.

 
El pressupost aproximat (en funció del nombre de gent, per la despesa de l'autocar) és d'uns 200 euros (4), que inclou autocar i allotjament amb el règim esmentat (les habitacions tenen lliteres amb llençols i mantes).

(4) pel no socis el preu s’incrementaria en uns 20 euros més. Es una bona oportunitat per fer-vos-ho aquells que encara no ho sou.

Concretarem detalls més endavant, un cop ho tirem endavant si hi ha quòrum suficient.

A l'autocar hi caben unes 23 a 25 bicicletes. Hi ha la possibilitat de completar les places de l'autocar amb gent que vulgui venir, sense bicicleta. Aquest grup podrà fer caminades o turisme, en funció dels interessos. Es passarà per Pamplona, Vitoria, Estella, ..

Es important que els interessats contesteu abans de les 24 hores de dilluns 14 d'abril, indicant si veniu a fer bicicleta o bé us apunteu a fer turisme.  D’arribar a un mínim de 20 places ho tiraríem endavant i us demanaríem el pagament de una bestreta per poder reservar l’alberg en ferm. En cas contrari suspendríem definitivament la sortida.

Perdoneu les preses, però anem tard i es important assegurar tenir plaça on dormir.

Seguirem en Contacte

 

Joan
PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

ADAC - Calendari  -  Noticies  -  Rutes  -  Àlbums de fotos (restringit a membres de la Penya)  -  Contacte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada