anagrama de la penya

anagrama de la penya

dimarts, 10 de juny del 2014

21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA (07)

Hola Bicicletaires i Caminaires

Ens acostem a la data de la sortida i ja es hora que us donem una mica més d’informació. De fet, fora error u omissió, tota aquella que necessiteu.

Programa

Divendres 20 de juny

Entre les 19h00 i les 20h00, a l’aparcament d’autobusos de “La Copa” (darrera els jutjats) es podran començar a carregar bicicletes a l’autocar (la gent que pugui)


Dissabte 21 de juny

6h00: Trobada a l’aparcament d’autobusos de “La Copa”; per acabar de carregar les bicicletes (les persones que no hagin pogut portar-la el divendres). En acabar marxarem de seguida que estiguem. Ja vestits per pedalar o caminar.

aprox. 10h: Parada per esmorzar i fer el cafè

aprox. 13h00: Farem una segona parada que aprofitarem per dinar, no es convenient arrancar la marxa amb la panxa acabada d’omplir-

aprox. 2h00: Arribada a Cirauqui, descarregarem les bicicletes i començarem l’activitat del dia (Les bosses es queden en l’autocar fins que les puguem recuperar en arribar a l’alberg).

Bicicletaires: CirauquiMañeruPuente la ReinaObanosNtra. Sra. De EunateEnerizUcarBiurrumSubizaArleguiEsparza de GalarCizur MenorPAMPLONAVillava. Uns 46 Kilòmetres i 650 metres de desnivell acumulat.

Caminaires(1): CirauquiMañeruPuente la ReinaObanosNtra. Sra. De Eunate. Uns 15 Kilòmetres i 200 metres de desnivell acumulat

Aprox. 21h00: Arribada a l’alberg de Villava. Temps lliure fins a l’hora de sopar

22h00: sopar a l’alberg


Diumenge 22 de juny

8h00: Esmorzar a l’alberg

9h00: sortida amb autocar cap al port d’Arlabán on comença la V.V.del Fc. Vasco-Navarro

Aprox. 11h00: Arranquem l’etapa del dia a Arlabán

Bicicletaires: Aralabán – Landa – Pretana – VITORIA – Aberasturi – Erentxu – Zekuriano – Maeztu. Uns 50 Kilòmetres i 000 metres de desnivell acumulat. Dinar d’entrepà en ruta, en total 51 kilòmetres amb 510 metres de desnivell

Caminaries: Arlaban – Landa(1)  i Volta sud(1) a l’embassament de Gamboa. En total uns 15 Kilòmetres de baixada i pla. A la tarda visita turística a VITORIA. Dinar d’entrepà al parc del Garaio  (Gamboa) amb opció a bany. En total uns 15 kilòmetres totalment plans

Entre 18h00 i 19h00: ens recull l’autocar al poble de Maeztu. Tornada a l’alberg de Villava.

Aprox. 20h00: Arribada a l’alberg. Temps lliure

21h00: sopar a l’alberg

Dilluns 23 de juny

8h00: Esmorzar a l’alberg

9h00. sortida amb autocar fins al poble de Maeztu

Bicicletaires: Maeztu – Atauri – Antoñana – Alboredo – AcedoAncínMurietaArbeizaEstella – Lorca – Cirauqui. Dinar en ruta, en total 61 Kilòmetres amb 618 metres de desnivell.

Caminaires(1): Ruta circular de 14 kilòmetres amb un desnivell acumulat de 850 metres. Sortiríem de l’àrea d’esbarjo de Korres per pujar a la Muela i treure el cap per la cinglera, desfarem el camí poc més d’un kilòmetre i anirem a creuar el Izkiz a l’altura d’una petita pressa, aquí els que en tinguin prou poden seguir el camí que bordeja el pantà i que mana directament a Korres. La resta podrà seguir enfilant-se per sota els penya-segats del Soila fins que arribem a la cadena que seguirem fins el punt més alt, després d’haver passat per el Ull del Soila. Aquí començarem el camí de tornada passant prop del Gaztelu (Castillo), el que vulgui hi podrà pujar desprès de superar un parell de grimpades de uns dos metres cadascuna. Dinarem durant la ruta o bé a Korres. Per la tara visita a Maeztu i Estella

Entre 18h00 i 19h00: ens recull l’autocar al poble de Maeztu. Tornada a l’alberg de Villava.

Aprox. 20h00: Arribada a l’alberg. Temps lliure per anar a Pamplona o on calgui.


Dimarts 24 de juny

9h00: Esmorzar a l’alberg

10h00. sortida amb autocar cap a Girona

Aprox. 13h. dinar en ruta

Aprox. 18h. Arribada a Girona


(1) Cal tenir el Google Earth


Que cal portar

Cal roba per anar en bicicleta o caminar 3 dies, incloent un paravents i/o peça d’abric. Roba per estar a l’alberg i anar a sopar el dilluns, les mudes corresponents, tovallola i estris de neteja personal per l’alberg, Tovallola i banyador per si fa falta, en ruta a o bé a la piscina propera a l’alberg. L’alberg disposa de llençols, coixineres i mantes incloses en el preu.

Aigua, esmorzar i dinar pel primer dia

Casc i llum per la bicicleta

Coses per picar durant la marxa.

Nota: Es estris quedaran a l’alberg, aquells que ho desitgin podran deixar una bossa amb roba de recanvi a l’autocar, més que rés per si plou o bé per comoditat.


Preu i prestacions

El preu final el donarem a la sortida, aquest no passarà de 170 € pels socis i els 190 € pels amics. Com que ja heu avançat 70 Euros, només cal fer una petita resta per saber que us cobrarem a l’autocar.

El preu inclou: Els desplaçaments en autocar, 3 nits, 3 esmorzars i els sopars del dissabte i diumenge a l’alberg.


Despeses no incloses

Aniran a càrrec de cadascú

Prop de l’alberg hi ha botigues, també podrem demanar entrepans a l’alberg. A fi de evitar enrenou a la barra, a l’hora de sopar passarem una llista a per demanar a l’alberg entrepans (4,50€) per aquells que ho vulguin.

El dinar del dimarts, serà en una area de servei de l’autopista.

L’entrada a la piscina, té un preu especial per estadants a l’alberg (3€).


Telèfons de Contacte:

A l’autocar passarem una llista amb telèfons de contacte tant per els bicicletaires com pels caminaires.


Dubtes:

Per qualsevol dubte, ja ho sabeu, com sempre un correu a biciadac@gmail.comCorreus anteriors:                   21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA  (06)
                                               21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA  (04)
                                               21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA  (03)
                                               21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA  (02)
                                               21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA  (01)
                                               21-2-3-4 de juny –PAÍS BASC I NAVARRA  (00)


Seguirem en Contacte


                        Joan

PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada