anagrama de la penya

anagrama de la penya

dimarts, 10 de juny del 2014

Cirque du Soleil

Hola Bicicletaires.

Encara que no tingui res a veure amb els pedals, en Joan Vilagran m’ha demanat que ho fes arribar, per si us pot interessar, la proposta adjunta.

                     Joan
PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC


Hola a tothom

Encara que pensava que durant l'estiu no fariem res, ara m'he animat, canviem el xip i anem a veure el CIRQUE DU SOLEIL a Andorra, amb el seu especacle Scalada.

Es tracta de sortir el dissabte al matí, passar el dia a Andorra i tornar al vespre quan acabi l'espectacle.

El Cirque du Soleil actua durant el mes de juliol, a l'aire lliure, al mig d'Andorra la Vella. He pensat de fer-ho el dissabte 12 de juliol.

Hi ha dos tipus d'entrades:

-Entrades gratuïtes (de peu)
-Entrades assegudes i numerades (a un preu de 15€)

M'han dit que el que té de diferent dels altres espectacles del Cirque du Soleil és només la durada, aquest d'Andorra té una durada de 60 minuts.

Qui estigueu interessats m'hauríeu de contestar aquest correu dient-me si voleu l'entrada de peu o asseguda.

Els que vulgueu l'entrada asseguda ingresseu la quantitat de 15 euros al compte:
BBVA 0182 2770 93 0210246472
Codi IBAN ES09 0182 2770 9302 1024 6472

Poseu el vostre nom i cognom a la casella 'concepte' de l'ingrés en efectiu o transferència.
Contesteu-me quan abans millor, ja que dimecres de la setmana vinent hauria de dir la quantitat d'entrades que vull i pagar les que calgui.
El cost de l’autocar dependrà de la quantitat de persones i es cobrarà el dia de la sortida. Per tenir una idea, si el bus va ple podria sortir per uns 13-14 euros per persona.

A mesura que aneu contestant i pagant aniré fent la llista fins a completar les places del bus.
Sortida el dia 12 de juliol a les 9.00h davant del König de Vilablareix (pàrquing de l'Institut de Vilablareix), amb autocar TEISA
Si voleu més informació podeu consultar www.visitandorra.ad
Us envio informació que m'han passat de l'oficina de turisme d'Andorra, així com vídeos de l'espectacle de l'any passat:
"
L’espectacle és un espectacle de Cirque du Soleil. La diferencia entre els espectacles que fan per tota Europa, és bàsicament el temps de durada (solen ser de 2h00-2h30) y solen ser en un espai tancat. L’espectacle d’Andorra és a l’aire lliure i dura 60 minuts. En quan als artistes son artistes del Cirque du Soleil que han treballat en altres esdeveniments de la companyia com Kooza, “o”, etc. Aquets tipus d’esdeveniment que fa Cirque du Soleil a Andorra, fa uns 7 anys que es fa a Canada cada estiu, i per segon any, ho han exportat a Andorra.
Us convido a veure l’espectacle de l’any passat, per que us feu una idea:


Ja direu
Conxi Beser

669669551 / 972213569

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada