anagrama de la penya

anagrama de la penya

divendres, 13 de juny del 2014

6 de juliol – S’Agaró - Castell D’Aro – Santa Cristina d’Aro Solius – S’Agaró

Hola Bicicletaries

Per acomiadar-nos de la primera part de l’any, farem una última sortida a la platja en que la bicicleta serà el pretext per veure’ns i gaudir d’un dia a la vora del mar.

Per aquesta raó en Josep Maria ens ha preparat un circuit curtet i planer que sortint de la Platja de Sant Pol a S’Agaró, anirem a agafar la via verda tot creuant Castell d’Aro i Santa Cristina d’Aro. Farem una parada per esmorzar a l’antiga estació de la Font Picant i poc després deixarem la V.V. per creuar la carretera en direcció a Santa Maria de Solius, on no pujarem, i seguirem pel pla fins trobar de nou la V.V. que seguirem fins el trancant de S’Agaró on la deixarem per anar a cercar el punt de sortida. Aquí, aquells que vulguin, podran anar a fer un capbussó a la platja. En total haurem fet uns 21 kilòmetres amb un desnivell acumulat que no arriba a 100 metres

Com quasi sempre, sortirem a les 9 de Fontajau per anar en cotxes fins a S’Agaró on la majoria de l’aparcament es zona blava. En Josep Maria ha trobat una petita zona lliure que podreu trobar en la documentació adjunta, i, que també es el punt de sortida i arribada de la ruta.  Com que l’aparcament gratuït es un bé escàs valdria la pena que a Fontajau miréssim de reduir al màxim el numero de cotxes.

Per la bicicletada, cal portar aigua i esmorzar, Com que la platja es opcional, aquells que vulguin podran portar també el dinar, que podrien deixar al cotxe. Els que prefereixin dinar de xiringuito, en tenen més d’un a l’abast, aquest cop NO organitzem el tema restaurant.

La llista quedarà oberta el dia 15 i com que no hi ha cap numero clausus, ho serà per els socis i amics. Com sempre, ho podeu fer enviant un correu a biciadac@gmail.com o bé trucant a l’ADAC, tel. 972 213838. Es important que al apuntar-vos ens digueu si ens trobarem a Fontajau o bé a S’Agaró.

Documentació Adjunta:Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Reprendrem les sortides mensuals el 7 setembre al Maresme: Dosrius i voltants.

Seguirem en contacte


                     Joan

PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada